De boomhut

Dit avontuur mag u niet missen! Welk (volwassen) kind droomt er niet van? Slapen tussen de vogels en eekhoorns, in een echte boomhut. De boomhut is de nieuwste accommodatie, hoog in de bomen. Een zeer originele, milieuvriendelijke en avontuurlijke manier om te overnachten.
boomhut
terug terug
de boomhut
boomhut
Een unieke ervaring
De boomhut bestaat uit 2 hutkamers die elk 3 personen kunnen herbergen, onderling verbonden door een houten terras met veiligheidshek. Deze boomhut is geschikt voor iedereen met een avontuurlijke instelling. Zelfs voor kleine avonturiers vanaf 2 jaar!
Extra huttent bij uw boomhut
Als u kiest voor een vakantie in een boomhut, heeft u daarnaast uw hele verblijf een huttent (4,3 x 6m) tot uw beschikking. Ideaal als u een keer een nacht op vaste grond door wilt brengen of bij slechtere weersomstandigheden. Ook als u zelf wilt koken is deze huttent een uitkomst.

De volledig uitgeruste huttent is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers, een barbecue (mits toegestaan), koelkast met vriesvak, 4 -pits gasstel met grill en een elektrisch stopcontact.
slaapkamer

terras

plattegrond

huttent
Verblijf in de boomhut is i.v.m. de hoogte van de accommodatie niet geschikt voor zwangere vrouwen, kinderen onder de 2 jaar, huisdieren, personen met gezondheidsproblemen (slaapwandelen, hartproblemen, oogproblemen en hoogtevrees). Ouders dienen te allen tijde hun kinderen onder de 18 jaar in de gaten houden. Bij aankomst ontvangt u uitgebreide veiligheidsinstructies.
Inventaris
Afmeting: hutkamers 15 m, terras 35 m

2 hutkamers en terras
Hutkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed
Hutkamer met 3 eenpersoonsbedden
Terras met hek
Een trap om de boomhut te beklimmen
Veiligheidshekken rondom het terras
2 'droog' toiletten
2 kleine tafels
6 krukjes
Tuintafel
6 tuinstoelen
2 bergrekken
Dekens en kussens

Let op: de boomhut is een echte natuuraccommodatie en heeft dus geen stromend water, elektriciteit of een keuken.

Indeling, inrichting en stoffering kunnen per model, bouwjaar en camping verschillen. De fotos en plattegrond op deze pagina zijn slechts bedoeld als voorbeeld; de accommodaties op de campings kunnen hier van afwijken.
Provence-Alpen-Côte d’Azur - Languedoc-Roussillon - Corsica - Midi-Pyreneeën - Aquitaine - Poitou-Charentes - Bretagne - Loirestreek - Centre - Normandie - Regio Parijs - Nord-Pas de Calais - Champagne-Ardennen - Elzas-Lorraine - Bourgogne-Franche-Comté - Auvergne-Limousin - Rhône-Alpen