Zoeken op campings voor kids

De leukste vakantieparadijsjes met een baby of peuter. Lekker spelen met je vakantievriendjes en vriendinnetjes? Wil je in de vakantie héél veel doen en vooral ook héél veel nieuwe mensen leren kennen? Alle campings voor kids op een rijtje...
terug
U heeft gezocht op: Campings geschikt voor kids
Canvas Holidays | Canvas voor gezinnen

Canvas Mini-Campers voor baby's en peuters
Topcampings voor de allerkleinsten
Gaat u op vakantie met kleine kinderen? Op vakantie gaan met uw baby of peuter kan best een beetje spannend zijn, zeker als het de eerste keer is. Hoe zal de reis gaan, slaapt de kleine wel goed en heeft u alles wat u nodig heeft?

U kunt met een gerust gevoel op vakantie. Bij Canvas Holidays is men gewend om jonge gezinnen een ontspannen vakantie te bezorgen. Veel campings zijn kindvriendelijk en bieden genoeg ruimte om uw kind veilig te laten spelen. Verder zijn er op de campings leuke faciliteiten zoals een speciaal baby- en peuterbad, speeltuinen en speciale sanitaire voorzieningen.

» klik hier voor de Canvas Topcampings voor de allerkleinsten

Op vakantie met kinderen van 4-11 jaar
Kamperen met kinderen is ideaal. Op de campings vindt u alles wat u nodig heeft, van een spetterend zwembad en leuke speeltuinen tot midgetgolfbanen en volleybal- en voetbalveldjes. Daarnaast biedt de camping vaak een leuk entertainmentprogramma.

» klik hier voor een overzicht van alle campings

Canvas FamilyExtra
Op zoek naar iets anders tijdens uw kampeervakantie?
In samenwerking met activiteiten specialist In2action brengt Canvas Holidays u Family Extra, een gratis activiteiten programma voor het hele gezin. U vindt Family Extra op speciaal geselecteerde familiecampings en het programma biedt dynamische en niet-alledaagse activiteiten. Breng tijd door met het gezin, leer nieuwe vaardigheden en maak nieuwe vrienden, maar het meest belangrijke beleef een leuke tijd! Niet onbelangrijk: Family Extra is GRATIS voor alle Canvas Holidays gasten.

» klik hier voor alle Canvas FamilyExtra campings
zoeken op naam:
zoeken op thema:
Campings met zwembad
Campings aan zee
Campings aan meer/recreatieplas
Campings aan rivier/beek
Campings in een bos
Naturisten campings
Zoeken op campingnaam
Zoeken op plaatsnaam
Zoeken op regionaam
Provence-Alpen-Côte d’Azur - Languedoc-Roussillon - Corsica - Midi-Pyreneeën - Aquitaine - Poitou-Charentes - Bretagne - Loirestreek - Centre - Normandie - Regio Parijs - Nord-Pas de Calais - Champagne-Ardennen - Elzas-Lorraine - Bourgogne-Franche-Comté - Auvergne-Limousin - Rhône-Alpen